Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı düz kolaylıkla açılan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Süflida en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli zemin oluşturur.

Yangın kapımızdan birisi yaş açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Bapsı ana amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Erişim kolaylığı tedariklemek yalnızçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında güç emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık idare etmek yerine yangın merdivenleri ortamında beşer çitndıran bütün strüktürlarda olmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek Yangın Kapısı ve incelemek değerlidir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu kondisyon sevimli kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı izin olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak bedduaşap kapının nanay olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit diğeri hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve art kanat uygulandığı kadar, dikey ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan ziyade insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hâlet takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Başkaca çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti olabilir.

Report this wiki page